Ardennen.nl

Met meer dan 1000 bezoekers per dag is Ardennen.nl de nummer 1 website voor alle informatie en activiteiten in de Ardennen. De oude website was echt naar vervanging toe, een duidelijke opdracht dus! Na een goed kennismaking gesprek, zijn we samen gaan brainstormen over hoe de nieuwe Ardennen.nl eruit zou moeten komen te zien. Nadat de wensen duidelijk waren zijn we aan de slag gegaan met de bouw en het resultaat mag er wezen. Met een custom bookings module is de klant flexibel, daarnaast is website een stuk sneller door het thema van Zencule "Bare Metal".

Het resultaat...

Ardennen
Nico de Vreugde Eigenaar

Zencule komt met goede en vooral frisse idee├źn en weet deze ook nog eens om te zetten in daden. We zijn uitermate blij met de maatwerk boekings module die Zencule speciaal voor ons heeft gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om flexibel te opereren en ons te onderscheiden van anderen! Ook zijn we blij dat we niet gezakt zijn in de Google rankings, hier waren we namelijk wel bang voor. In tegendeel door de logische flow van de site hebben we een boost gekregen.

Interesse gewekt?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte