Design Een uniek en fris design, wie wil dat nou niet?

Design is overal, soms staan we er niet eens bij stil. Kijk maar eens om je heen alles is ontworpen. Daar zit ook direct de valkuil. Vaak neemt dit de overhand waardoor iets niet meer praktisch is omdat we teveel willen laten zien, of we noemen het gewoon kunst dan is het weer acceptabel!

Design website

Website

Een uniek design voor jouw website is niet alleen een nice to have, maar ook zeer belangrijk! De eerste indruk blijft namelijk eenmaal altijd bij. Daarnaast is het ook belangrijk dat je bij de bezoeker duidelijkheid en rust creëert.

Design webshop

Webshop

Bij een webshop is het belangrijkste doel producten verkopen. Door middel van design kan je de bezoeker sturen om een product te kopen. De gouden regel is dat de bezoeker binnen drie klikken is waar diegene moet zijn.

Design huisstijl

Huisstijl

Een huisstijl laten ontwerpen door onze specialisten? Met een nieuwe huisstijl krijg je o.a. een nieuw logo, briefpapier, lettertype en kleurenset.

Design webapplicatie

Webapplicatie

Bij een webapplicatie wordt er goed nagedacht over de user experience. Dit wilt zeggen dat de gebruiker logischerwijs door zijn webapplicatie heen navigeert en alle belangrijke data binnen handbereik heeft.