Marketing Verover jouw markt met klantgerichte empathie.

Om jouw boodschap bij de juiste mensen te krijgen moet je eerst weten tegen wie je praat. Natuurlijk sta je 100% achter jouw dienst of product maar hoe overtuig je nu die “vreemde” en hoe wordt deze uiteindelijk jouw klant? Dat zijn enkele vraagstukken die we met onze marketingkennis in kaart brengen om vervolgens een goed onderbouwd uitvoerbaar plan te komen.

Marketing marktonderzoek

Marktonderzoek

If you fail to plan, you are planning to fail! Zei Benjamin Franklin ooit. Een sterk plan hebben kan niet ontbreken in elk formaat marketing campagne. Daarom is vooronderzoek een absolute must om tot een winstgevende strategie te komen.

Marketing SEO

SEO

Zoekmachine optimalisatie begint al bij de bij de bouw van een website. Uiteindelijk moet jouw website en content aan meer dan 200 criteria voldoen om het meeste uit de zoekmachines te halen. Wij Analyseren, adviseren en passen deze werkzaamheden toe. Daarnaast rapporteren wij netjes wat de winst uit deze werkzaamheden voor jouw onderneming is.

Marketing SEA

SEA

Vaak duurt organisch verkeer verkrijgen simpel weg te lang en/of wilt u investeren in advertentie op de zoekmachines. Wij zoeken uit waar de meeste kansen voor jouw onderneming liggen, stellen de campagne in volgens de richtlijnen opgesteld door de zoekmachine aanbieders en denken actief mee om jouw concurrentie een stapje voor te blijven.

Marketing rapportages

Rapportages

Meten is weten! Wij meten elke interactie met de bezoeker van jouw website, zo vinden we tijdig valkuilen en in combinatie met onze agile werk methode worden deze problemen snel opgelost. Daarnaast bieden we maandelijks resultaatrapporten vertaald naar begrijpbare statistieken.