Ons werk

Een greep van ons laatste werk, waar we echt trots op zijn!

Circusstad

Circusstad, een buiten circus verdeeld over verschillende locaties. Wil je ook bij de bijzondere voorstellingen beleven? Bestel dan nu je tickets op https://circusstad.nl

WordPress Maatwerk

Kussens.nu

De vraag van Kussens.nu was om een volledige restyle van de oude webshop inclusief nieuwe webapplicatie waar klanten zelf hun maatwerk kussens kunnen samenstellen. Met veel snellere pagina laadtijden en een verbeterde gebruikersvriendelijkheid is kussens.nu klaar voor de komende seizoenen! 

Webshop Maatwerk Design Technisch advies

Dijckerhoek

Dijckerhoek projectontwikkeling is een start up met grootste plannen. Aan ons werd gevraagd hun digitale imago te representeren in de vorm van een frisse/unieke website met een duidelijk aanbodoverzicht.

WordPress Maatwerk Design

Please Payroll

Samen met externe partijen en het team van Please hebben we, na keihard werken een knaller van een website neergezet! De website is modern, snel en heeft een mobiel vriendelijk design waardoor die multifunctioneel is.

WordPress Technisch advies

Souvy

Souvy is een webshop, receptenwebsite en community in één. De basis is WordPress de rest is aagepast of zelf gebouwd, naar de wens van de klant!

WordPress Webshop

Radiator ombouw op maat

Een product configurator? Geen probleem! Deze website bevat een maatwerk plugin, waar je op elke device je eigen radiator ombouw kan samenstellen.

Webshop Maatwerk

Hut Amsterdam

Een all in one woonoplossing, wie wilt dat nou niet? Bij Hut Amsterdam kan je appartementen huren inclusief alle nodige diensten. Denk bijv. aan schoonmaken, room service, fitness ruimtes en het aannemen van pakketten.

Maatwerk Samenwerking